Buyway

Alle soorten leningen

Over Buyway

De expertise van Buy Way Personal Finance baseert zijn activiteit op een uitgebreide ervaring. Buy Way is, als de nummer één in financiering op het verkooppunt, partner van de grootste winkelketens. Vandaag schenken meer dan 585.000 klanten ons hun vertrouwen.

Werkwijze

Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, telt meer dan 150 professionals gespecialiseerd in financiering van consumptiegoederen en met als belangrijkste missie financieringsoplossingen voor te stellen, elk dossier persoonlijk op te volgen, en te innoveren door nieuwe producten te lanceren die de aankoop vergemakkelijken.

service_1 (1)

 

Expertise

De expertise van Buy Way Personal Finance baseert zijn activiteit op een uitgebreide ervaring.

Buy Way is, als de nummer één in financiering op het verkooppunt, partner van de grootste winkelketens. Vandaag schenken meer dan 585.000 klanten ons hun vertrouwen.

Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, telt meer dan 150 professionals die gespecialiseerd zijn in financiering van consumptiegoederen. Hun belangrijkste missie is om financieringsoplossingen aan te bieden, persoonlijke begeleiding van elk dossier te garanderen en te innoveren door nieuwe producten te lanceren om de aankoop te vergemakkelijken.

Buy Way-engagementen

service_5 (1)

 

Visie van Buyway

Elke dag opnieuw engageren meer dan 150 Buy Way-medewerkers zich om uw vertrouwen te verdienen.

De afgelopen jaren heeft Buy Way er alles aan gedaan om de wereld van financieringen nabijer en toegankelijker te maken door zijn imago te focussen op het menselijk aspect. Daartoe werd er beslist om de communicatie te laten dragen door onze medewerkers-zelf, als symbool voor het reële engagement van het bedrijf naar zijn klanten. Het logo en de verschillende communicatiedragers werden volgens deze visie aangepast.

Om een maximale transparantie te garanderen, gaat Buy Way nog verder in de definitie van zijn manier van communiceren, met als doel deze nog duidelijker, preciezer en begrijpelijker te maken.