Creditvite

Geld lenen zonder bank

Over Creditvite

De beste weg naar geld op uw rekening!

Wij staan klaar om uw lening op afbetaling in orde te brengen tegen de beste voorwaarden. Bekijk nu onze formules en vraag meteen uw lening op afbetaling aan.

Leningen en kredieten hebben geen geheimen meer voor Kris Boesmans, bestuurder van Creditvite.

16 jaar geleden koos Kris ervoor om de ervaring die hij had opgedaan in de bankwereld te gebruiken om mensen te helpen met hun leningen of kredieten. Deze ervaring heeft, met vandaag meer dan 20.000 tevreden klanten, duidelijk zijn vruchten afgeworpen.
Buiten leningen en kredieten is Kris Boesmans ook erg gepassioneerd door joggen. Hij houdt er ook van om tijd door te brengen met zijn familie.

Speciale aanbiedingen
Ook leningen en kredieten kunnen soms goedkoper. Regelmatig vind u op onze website speciale aanbiedingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

service_1 (1)

 

    
Auto leningen

Via Creditvite kan u geld lenen voor de aankoop van uw auto, nieuw of tweedehands. Zelfs het BTW-bedrag wordt via ons gefinancierd, u hoeft dus geen voorschot te betalen!

Iedereen heeft wel een droomauto. Sommigen gaan voor een sportieve wagen, anderen kiezen voor een comfortabele familiewagen. Ook kleine stadswagens kunnen handig zijn, zeker in de drukke binnenstad. Dankzij de persoonlijke lening op afbetaling* kan u nu uw droom waarmaken en de auto kopen die u zelf wilt.

Een persoonlijke lening op afbetaling is een lening die u toelaat persoonlijke uitgaven te doen, zoals bijvoorbeeld het aankopen van een nieuwe auto. Bij deze type lening hoeft u geen voorschot te betalen, BTW en kosten worden in het leningsbedrag voorzien.

In geldzaken is het belangrijk om steeds uw budget in evenwicht te houden. Bij Creditvite garanderen we u dat we samen met u het geschikte bedrag voor uw maandelijkse terugbetalingen bepalen, met vaste maandelijkse aflossingen. Zo garanderen wij dat uw financiële middelen toereikend zijn en dat u comfortabel kan leven, terwijl u kan genieten van uw nieuwe auto.

Via ons aanvraagformulier kan u meteen een aanvraag indienen. Wij behandelen uw dossier zo snel mogelijk en storten het geld op uw rekening van zodra de lening is goedgekeurd!

service_5 (1)

 

    
Alle leningen bij Creditvite

Creditvite bemiddelt in alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld een aanvraag doen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier.