Kredietpartner

Kredieten afsluiten zonder bank

Over Kredietpartner

Kredietpartner is de beste weg naar geld op uw rekening. Kredietpartner is uw bondgenoot voor een persoonlijke lening. Wij doen iedere dag ons uiterste best om uw te helpen te lenen aan de best mogelijke voorwaarden. Bij kredietpartner staan we altijd klaar om uw te helpen. Zo kan u voor al uw vragen over uw lening of krediet bij ons terecht via telefoon, email, fax of op kantoor.
Verschillende soorten leningen

 • Persoonlijke lening
 • Vakantie
 • Wonen & Renoveren
 • Huwelijk & Feesten
 • Autolening
 • Geldreserve
 • Groeperen van uw kredieten
 • Zelfstandigen,
  ondernemers, KMO’s
 • Hypotheken
 • Andere doeleinden
service_1 (1)

 

    
Geldreserve Kredietpartner

Beschikken over een geldreserve geeft een veilig gevoel. Weten dat u bij onvoorziene kosten terug kan vallen op een geldreserve die u toelaat zorgeloos uw kosten te betalen, wie wil dat niet? Zoals een credit card laat een geldreserve u toe om over een bepaald bedrag te beschikken, tussen €500 en €10.001. U kan dit geld gebruiken wanneer u het nodig heeft of wenst, en u kan vrij over het geld beschikken.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een geldreserve een vast maandelijks bedrag terug. In overleg met KREDIETPARTNER kan bepaald worden wat het beste maandelijks bedrag is dat u dient terug te betalen. Zo zorgen wij er samen voor dat u nog over genoeg middelen beschikt om comfortabel te leven, zonder zorgen.

service_5 (1)

 

    
Persoonlijke leningen bij Kredietpartner

De persoonlijke lening is een lening op afbetaling die u toelaat om veilig geld te lenen. De persoonlijke lening is een krediet tussen de €500 en de €90.000. De persoonlijke lening op afbetaling is bovendien een lening waar u vrij over het geld kan bechikken. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven.

Een persoonlijke lening op afbetaling is een privé krediet dat u kan gebruiken voor persoonlijke uitgaven. Zo kan een persoonlijke lening dienen voor de inrichting van uw nieuwe woning, voor het aankopen van een nieuwe koelkast of televisie, voor een multimedia systeem. Ook onvoorziene uitgaven kunnen met een persoonlijke lening betaald worden.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een vast maandelijks bedrag terug. In overleg met KREDIETPARTNER kan bepaald worden wat het beste maandelijks bedrag is dat u dient terug te betalen. Zo zorgen wij er samen voor dat u nog over genoeg middelen beschikt om comfortabel te leven, zonder zorgen.